Give the gift of flying

Avioneta.es experiences

Read reviews from other customers. This is how they experienced their flying lesson, parachute jump or other flying experience at Avioneta.es. These are the most recent reviews.

Flying lessons
No experience needed19,488 boughtCustomers rate us with a 9.7English speaking instructors
Shirley
Melsele

· January 2022

Heb dit als cadeau gegeven en hij was hier zeer content mee. Zeer leuke ervaring ook als je achteraan zit.

  • Zeer fijne locatie.
    Voldoende uitleg en je krijgt indien het allemaal vlot verloopt meer uitdaging.
  • Tijd was te kort ;)
Shirley's experience:
Cessna flying lesson Aachen
Cessna flying lesson Aachen

Aken (Duitsland)

Also available in Aachen

Roel
Linde

· January 2022

Leuk pm te doen. Goede begeleiding. Volgegooid met informatie en deskundig door het vliegen heen gestuurd. Piloot ben ik nog niet maar Theo bleef positief. Geweldig!

  • Theo, stiekem helpen waardoor je het gevoel krijgt dat je al heel wat kunt. Great!
  • De linker leuning van het trapje heeft onderhoud nodig. ( ik liep met stok dus elke betrouwbare support is welkom )
Roel's experience:
Ronny
Meteren

· January 2022

Ik heb het als zeer prettig ervaren.

  • Rustige en duidelijke uitleg. En alle ruimte wordt geboden voor je angsten.
  • Iets duidelijkere route aanduiding bij binnenkomst.
Ronny's experience:
Andrew
Rotterdam

· January 2022

Ge-wel-dig! Ik heb mijn vader voor de kerst een uur in de simulator cadeau gegeven en hij heeft van ieder moment genoten. Ontzettend realistisch en leuk om te ervaren. Daarnaast is de instructeur (Theo) erg vriendelijk en enthousiast.

  • Alles
  • Geen
Andrew's experience:
Ruud
Helmond

· January 2022

Ik heb een hele leuke vliegles gehad in de simulator, samen met instructeur Theo. Inclusief opstijgen, fly-over, en twee keer landen. Doordat je alle stappen zelf doorloopt krijg je echt het idee dat je zelf het vliegtuig bestuurd. Evenals de hectiek die al bij zulke simpele vlucht om de hoek komt kijken, en hoe je daarmee om gaat.

Ruud's experience:
Nagtegaal
Pijnacker

· January 2022

Ik heb vreselijke vliegangst en ben om die reden naar Lelystad AirPort afgereisd. Ik heb de twee uur als zeer prettig ervaren. Instructeur gaf heldere en duidelijke uitleg over de werking van een vliegtuig wat voor mij denk ik de meeste angst heeft weg genomen. De eerste gesimuleerde vlucht ervaarde ik dezelfde angst weer. Maar door een goede uitleg gaf mij dat gelijk veel rust en kon ik mij een beetje ontspannen. De twee opvolgende keren ervaarde ik totaal geen angst meer en kon ik alle geluiden/gevoelens plaatsen. Of het werkelijk heeft geholpen zal ik eind februari weten wanneer ik afreis naar Aruba. Hopelijk met minder angst maar ga er met vol vertrouwen in.

  • Duidelijk en helderen uitleg en vriendelijk geholpen
Nagtegaal's experience:
Peter Cullens
Amersfoort

· January 2022

Goede les, instructeur had veel geduld- Ik kan nu verder er aan werken op een perfecte landing te gaan maken.

  • Dat na een foutje, direct geëvalueerd kon worden en het direct opnieuw kon doen.
  • Veel te snel voorbij.
Peter Cullens's experience:
Tom
Berkel enschot

· January 2022

Super gave ervaring! Instructeur gaf vol passie uitleg over de trike en de omgeving. Zeer professionele begeleiding.

  • Super gaaf!
Tom's experience:
Flying a Trike
Flying a Trike

Sas van Gent

Jeffrey
Wommelgem

· January 2022

Fantastische ervaring

  • Je mocht volledig alleen vliegen
  • Geen
Jeffrey 's experience:
Airbus A320 full-motion simulator
Airbus A320 full-motion simulator

Oostende

Also available in Ostend

Lisa
Apeldoorn

· January 2022

Geweldig! Super leuke ervaring.

  • Het leuke is dat je real time vliegt en ook met real time tijd en weer waardoor het een hele echte belevenis wordt.
  • Ik wilde een jpeg foto toevoegen maar je kunt niets uploaden..
Lisa's experience:
Frank Fluit
's-Gravenzande

· January 2022

Unieke ervaring, benadert de werkelijkheid, intensief

  • Het gevoel dat je echt vliegt, stijgt en landt; je vergeet dat je in een simulator zit.
  • Niet
Frank Fluit's experience:
Felix de Gee
Amsterdam

· December 2021

Onvergetelijke dag. Alleen een echte 737 kan dit overtreffen.

  • Mijn zoon van 8 mocht ook een paar landingen doen en dat deed hij goed!
Felix de Gee's experience:
Wil
Eindhoven

· December 2021

Een geweldige dag en Theo is een topper!

Wil's experience:
Richard
Gorinchem

· December 2021

Ik heb echt genoten van de les. De docent was erg capabel, geduldig en legde alles goed uit. Veel zelf mogen doen op de eerste les ook. Super ervaring.

  • Leuke docent. Alles goed geregeld en het proces was duidelijk helder vooraf gecommuniceerd.
  • Heel weinig, alles top geregeld. In de mail staat dat er vlak vooraf even gebeld moet worden om te bevestigen dat alles doorgaat, misschien handig om in die mail ook gelijk het nummer achter die specifieke zin te plaatsen.
Richard's experience:
Tyrone Hubner
Den Bosch

· December 2021

Supergave ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

  • Aardige vlieginstructeur, heeft me een toffe omgeving laten zien
  • Geen
Tyrone Hubner 's experience:
Gerrie
Beilen

· December 2021

Het was een geweldige leuke ervaring om in de Boeing 737 flight simulator te vliegen.

  • Realistisch en goede instructeur
  • Geen
Gerrie's experience:
Saar
Culemborg

· December 2021

Werkelijk onvoorstelbaar, boven verwachting, geweldige begeleiding, volle aandacht en vooral heel erg leerzaam. Top coach die ruim de tijd neemt om alles door te spreken. In één woord Super!!!

  • Nog meer, oh ja vriendelijke mensen met klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
  • Niets, helemaal perfect
Saar's experience:
Peter Scheffer
's-Hertogenbosch

· December 2021

Geweldige ervaring. Goede uitleg en instructies.

  • Ervaren hoe het is in een "echte" cockpit.
  • Geen
Peter Scheffer's experience:
Arnd
Sassenheim

· December 2021

Het was erg leuk! had nog nooit eerder gevlogen, eerst zelf een paar bochten gemaakt en daarna heeft de instructeur aerobatics gevlogen. Dat was prima, want het was best overweldigend!

  • Het liep lekker vlot, hallo, instappen, gaan!
  • Die vlotheid voelt wel een beetje onpersoonlijk
Arnd's experience:
Narcis
Rosmalen

· November 2021

Geweldige ervaring!! Gaan wij vaker doen😍
Communicatie met de locatie was ook geweldig, namen altijd erg snel de telefoon op en erg aardig! Echt een top-ervaring gehad! Bedankt vliegles.nl!!

  • Erg leuke instructeur, mochten gelijk zien waar we in zouden gaan vliegen, legde alles goed en duidelijk uit en mochten zelf bepalen waar we heen wilden vliegen
  • Geen minpunten!
Narcis's experience:
Cessna flying lesson Aachen
Cessna flying lesson Aachen

Aken (Duitsland)

Also available in Aachen

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more