Die coolsten Flugerlebnisse, toll als Geschenk oder für dich selbst

Avioneta.es Erfahrungen

Lesen Sie Bewertungen von anderen Kunden. So haben sie ihre Flugstunde, ihren Fallschirmsprung oder ein anderes Flugerlebnis bei Avioneta.es erlebt. Dies sind die aktuellsten Bewertungen.

Flugstunden
Keine Erfahrung benötigt19.488 gekauftKunden geben uns eine 9,7Kostenloser Umtausch
Shirley
Melsele

· Januar 2022

Heb dit als cadeau gegeven en hij was hier zeer content mee. Zeer leuke ervaring ook als je achteraan zit.

  • Zeer fijne locatie.
    Voldoende uitleg en je krijgt indien het allemaal vlot verloopt meer uitdaging.
  • Tijd was te kort ;)
Die Erfahrung von Shirley:
Cessna Flugstunde Aachen
Cessna Flugstunde Aachen

Aken (Duitsland)

Auch verfügbar in Aachen

Roel
Linde

· Januar 2022

Leuk pm te doen. Goede begeleiding. Volgegooid met informatie en deskundig door het vliegen heen gestuurd. Piloot ben ik nog niet maar Theo bleef positief. Geweldig!

  • Theo, stiekem helpen waardoor je het gevoel krijgt dat je al heel wat kunt. Great!
  • De linker leuning van het trapje heeft onderhoud nodig. ( ik liep met stok dus elke betrouwbare support is welkom )
Die Erfahrung von Roel:
Ronny
Meteren

· Januar 2022

Ik heb het als zeer prettig ervaren.

  • Rustige en duidelijke uitleg. En alle ruimte wordt geboden voor je angsten.
  • Iets duidelijkere route aanduiding bij binnenkomst.
Die Erfahrung von Ronny:
Andrew
Rotterdam

· Januar 2022

Ge-wel-dig! Ik heb mijn vader voor de kerst een uur in de simulator cadeau gegeven en hij heeft van ieder moment genoten. Ontzettend realistisch en leuk om te ervaren. Daarnaast is de instructeur (Theo) erg vriendelijk en enthousiast.

  • Alles
  • Geen
Die Erfahrung von Andrew:
Ruud
Helmond

· Januar 2022

Ik heb een hele leuke vliegles gehad in de simulator, samen met instructeur Theo. Inclusief opstijgen, fly-over, en twee keer landen. Doordat je alle stappen zelf doorloopt krijg je echt het idee dat je zelf het vliegtuig bestuurd. Evenals de hectiek die al bij zulke simpele vlucht om de hoek komt kijken, en hoe je daarmee om gaat.

Die Erfahrung von Ruud:
Nagtegaal
Pijnacker

· Januar 2022

Ik heb vreselijke vliegangst en ben om die reden naar Lelystad AirPort afgereisd. Ik heb de twee uur als zeer prettig ervaren. Instructeur gaf heldere en duidelijke uitleg over de werking van een vliegtuig wat voor mij denk ik de meeste angst heeft weg genomen. De eerste gesimuleerde vlucht ervaarde ik dezelfde angst weer. Maar door een goede uitleg gaf mij dat gelijk veel rust en kon ik mij een beetje ontspannen. De twee opvolgende keren ervaarde ik totaal geen angst meer en kon ik alle geluiden/gevoelens plaatsen. Of het werkelijk heeft geholpen zal ik eind februari weten wanneer ik afreis naar Aruba. Hopelijk met minder angst maar ga er met vol vertrouwen in.

  • Duidelijk en helderen uitleg en vriendelijk geholpen
Die Erfahrung von Nagtegaal:
Peter Cullens
Amersfoort

· Januar 2022

Goede les, instructeur had veel geduld- Ik kan nu verder er aan werken op een perfecte landing te gaan maken.

  • Dat na een foutje, direct geëvalueerd kon worden en het direct opnieuw kon doen.
  • Veel te snel voorbij.
Die Erfahrung von Peter Cullens:
Tom
Berkel enschot

· Januar 2022

Super gave ervaring! Instructeur gaf vol passie uitleg over de trike en de omgeving. Zeer professionele begeleiding.

  • Super gaaf!
Die Erfahrung von Tom:
Trikefliegen
Trikefliegen

Sas van Gent

Jeffrey
Wommelgem

· Januar 2022

Fantastische ervaring

  • Je mocht volledig alleen vliegen
  • Geen
Die Erfahrung von Jeffrey :
Airbus A320 voller Bewegung simulator
Airbus A320 voller Bewegung simulator

Oostende

Auch verfügbar in Ostende

Lisa
Apeldoorn

· Januar 2022

Geweldig! Super leuke ervaring.

  • Het leuke is dat je real time vliegt en ook met real time tijd en weer waardoor het een hele echte belevenis wordt.
  • Ik wilde een jpeg foto toevoegen maar je kunt niets uploaden..
Die Erfahrung von Lisa:
Frank Fluit
's-Gravenzande

· Januar 2022

Unieke ervaring, benadert de werkelijkheid, intensief

  • Het gevoel dat je echt vliegt, stijgt en landt; je vergeet dat je in een simulator zit.
  • Niet
Die Erfahrung von Frank Fluit:
Felix de Gee
Amsterdam

· Dezember 2021

Onvergetelijke dag. Alleen een echte 737 kan dit overtreffen.

  • Mijn zoon van 8 mocht ook een paar landingen doen en dat deed hij goed!
Die Erfahrung von Felix de Gee:
Wil
Eindhoven

· Dezember 2021

Een geweldige dag en Theo is een topper!

Die Erfahrung von Wil:
Richard
Gorinchem

· Dezember 2021

Ik heb echt genoten van de les. De docent was erg capabel, geduldig en legde alles goed uit. Veel zelf mogen doen op de eerste les ook. Super ervaring.

  • Leuke docent. Alles goed geregeld en het proces was duidelijk helder vooraf gecommuniceerd.
  • Heel weinig, alles top geregeld. In de mail staat dat er vlak vooraf even gebeld moet worden om te bevestigen dat alles doorgaat, misschien handig om in die mail ook gelijk het nummer achter die specifieke zin te plaatsen.
Die Erfahrung von Richard:
Tyrone Hubner
Den Bosch

· Dezember 2021

Supergave ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

  • Aardige vlieginstructeur, heeft me een toffe omgeving laten zien
  • Geen
Die Erfahrung von Tyrone Hubner :
Gerrie
Beilen

· Dezember 2021

Het was een geweldige leuke ervaring om in de Boeing 737 flight simulator te vliegen.

  • Realistisch en goede instructeur
  • Geen
Die Erfahrung von Gerrie:
Saar
Culemborg

· Dezember 2021

Werkelijk onvoorstelbaar, boven verwachting, geweldige begeleiding, volle aandacht en vooral heel erg leerzaam. Top coach die ruim de tijd neemt om alles door te spreken. In één woord Super!!!

  • Nog meer, oh ja vriendelijke mensen met klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
  • Niets, helemaal perfect
Die Erfahrung von Saar:
Peter Scheffer
's-Hertogenbosch

· Dezember 2021

Geweldige ervaring. Goede uitleg en instructies.

  • Ervaren hoe het is in een "echte" cockpit.
  • Geen
Die Erfahrung von Peter Scheffer:
Arnd
Sassenheim

· Dezember 2021

Het was erg leuk! had nog nooit eerder gevlogen, eerst zelf een paar bochten gemaakt en daarna heeft de instructeur aerobatics gevlogen. Dat was prima, want het was best overweldigend!

  • Het liep lekker vlot, hallo, instappen, gaan!
  • Die vlotheid voelt wel een beetje onpersoonlijk
Die Erfahrung von Arnd:
Narcis
Rosmalen

· November 2021

Geweldige ervaring!! Gaan wij vaker doen😍
Communicatie met de locatie was ook geweldig, namen altijd erg snel de telefoon op en erg aardig! Echt een top-ervaring gehad! Bedankt vliegles.nl!!

  • Erg leuke instructeur, mochten gelijk zien waar we in zouden gaan vliegen, legde alles goed en duidelijk uit en mochten zelf bepalen waar we heen wilden vliegen
  • Geen minpunten!
Die Erfahrung von Narcis:
Cessna Flugstunde Aachen
Cessna Flugstunde Aachen

Aken (Duitsland)

Auch verfügbar in Aachen

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more