Lecciones de vuelo para regalar y para ti

Avioneta.es experiencias

Lea las opiniones de otros clientes. Así es como vivieron su clase de vuelo, su salto en paracaídas u otra experiencia de vuelo en Avioneta.es. Estas son las críticas más recientes.

lecciones de vuelo
No requiere experiencia18.910 compróLos clientes nos dan una 9,7Intercambio gratuito
Jack van Eijk
Barendrecht

· Noviembre 2021

Ontzettende leuke ervaring, en echt een aanrader. Ik heb deze simulatie van mijn vrouw cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Deze ervaring overtrof mijn stoutste verwachtingen. Waanzinnig leuk!!!! Het lijkt inderdaad ook net echt.

  • Theo is een hele fijne instructeur, en gelukkig ook héél geduldig. Het vliegen met zo'n groot vliegtuig, en de handelingen die je ook zelf allemaal moet verrichten.
  • Helemaal niets
La experiencia de Jack van Eijk:
Remco Huizing
Leeuwarden

· Noviembre 2021

Heel leuk om even te ervaren hoe het is om piloot te zijn! De simulator is levensecht

  • Heldere ondersteuning, realistisch
  • Geen
La experiencia de Remco Huizing:
Remco steijn
Hilversum

· Noviembre 2021

Goede les en goed gegeven en veel kennis opgedaan

  • Instructie praktisch en duidelijk
  • Nvt
La experiencia de Remco steijn:
Wilma Rook
Dwingeloo

· Noviembre 2021

Ontzettend leuke instructeur, ik had de les aan mijn zoon kado gegeven, hij heeft zijn brevet maar door druk gezin heeft hij dat niet bij kunnen houden. Hij heeft er erg van genoten.

  • Het was gewoon heel leuk en gezellig met een leuke instructeur.
  • Wat mij betreft niets.
La experiencia de Wilma Rook:
Joël
Rotterdam

· Noviembre 2021

Enorm leuke ervaring. Fijne instructeur die met veel enthousiasme aanstekelijk vertelde over de basisbeginselen van het helikopter vliegen.

Het vliegen zelf was ongelofelijk gaaf, zelfs voor de mensen die mee waren om te kijken. En het materiaal zag er piekfijn uit.

Dat de zon scheen en de lucht strakblauw was maakte het geheel compleet! Een prachtdag!

  • Enthousiasme en openheid van de instructeur en zijn collega’s.
  • Geen minpunt, wel een tip.
    Extra materiaal bij de uitleg zou het geheel nog levendiger maken.
La experiencia de Joël:
Wim
Rotterdam

· Noviembre 2021

Het was een geweldige ervaring.
Na een uitgebreide inleiding vlieg je zelf in een 737. Volkomen levensecht. Als je nog geen vliegfanaat was, word je het hier wel. Absolute aanrader

  • Heel goede en vriendelijke begeleiding. Deskundige inleiding en vooral veel spannende starts en landingen.
  • Geen enkele
La experiencia de Wim:
Rafa
Amsterdam

· Noviembre 2021

Very good experience to see whats going on in the cockpit of the place. After a conversation about the expectations and what you want to learn and find out, you go into the simulator when some flights are perform and you can participate actively if you want.

  • Give you more security to know and understand all that its done for you in a comercial flight in the cockpit and to understand the plane dynamics.time flights when having fun, but Theo spend a great deal of time with us solving any doubt that we had.
  • -
La experiencia de Rafa:
Ben van Dongen
's-Gravenzande

· Noviembre 2021

Heel erg Leerzaam veel geleerd over de drone

  • Goede uitleg door de leraar
  • Wat mij betreft niets
La experiencia de Ben van Dongen:
Richard Heijnsbroek
Hoogvliet

· Noviembre 2021

Goede ontvangst, een enthousiaste leermeester die zijn best deed om de technische achtergrond van het vliegen uit te leggen. Voor een non piloot als ik, maar wel als luchtvaartenthousiast een leuke verrijking. De minuten in de simulator werden goed benut. Een zeer reële ervaring die ik echt fantastisch vond.

  • Eigenlijk alles was gaaf, van kleine vlucht voorbereiding, take off, bochtenwerk t/m de landing.
  • Het enige minpunt?? de tijd was te kort.
La experiencia de Richard Heijnsbroek:
Ramon

· Noviembre 2021

Heel positief

  • Heel.positief
La experiencia de Ramon:
Yuri Antelo Barbosa
Amsterdam

· Noviembre 2021

I absolutely loved the experience, the staff was very friendly, and the flight was incredible. We did a lot of amazing acrobatics, and I got to fly the plane all the way back to the airport myself. I strongly recommend the experience!

  • The experience of doing several different acrobatics in the air, and the attention given by the pilot throughout the process.
  • There was a miscommunication in the day from the staff to the pilot, so the entire session was not video recorded as originally expected. A suggestion would be to add a step on the checklist to verify if the flight should be recorded, before moving to the hangar. Unfortunately I don't have any pictures in the airplane to share on the "Photo of your day" option below.
La experiencia de Yuri Antelo Barbosa:
Vidja
Rotterdam

· Noviembre 2021

Super tof! Leuke ervaring, ervaren en gezellige instructeur met veel kennis. Heel leuk om als cadeau te doen/krijgen.

  • Zelf sturen en instructies krijgen. Een grote pluspunt was de zonsondergang waardoor de lucht mooi roze gekleurd was.
  • -
La experiencia de Vidja :
Chris Snoek
Zwijndrecht

· Noviembre 2021

Precies zoals verwacht.
In een woord geweldig

  • De Simulator
  • Geen
La experiencia de Chris Snoek:
Rick
Utrecht

· Noviembre 2021

Wat een geweldige ervaring! Enhousiaste instructeur, goede communicatie vooraf en een fijne sfeer op Hilversum. M’n twee oudste kids mochten mee, die hebben ook enorm genoten.

  • Het boekje met theorie vantevoren is erg volledig, heel leuk! Ik mocht (na een korte overhoring ;)) heel veel zelf doen.
  • Haha, mensen vooral adviseren een langere duur te boeken. De tijd vlóóg (ook) voorbij!
La experiencia de Rick:
Henriëtte
Houten

· Noviembre 2021

Geweldig!

  • We hebben ons huis vanuit de lucht gezien en natuurlijk was het erg leuk om zelf te vliegen :-)
La experiencia de Henriëtte:
Troy Cramer
Almere

· Noviembre 2021

Het vliegen was helemaal geweldig, ik vond het leuk hoe snel ik controle kreeg en hoe relaxed de piloot was met het mijzelf laten uitvinden.
De stunt manoeuvres waren stukken heftiger dan ik had verwacht, maar dat was alleen maar beter. Hier kan geen enkele achtbaan tegenop.

  • Al het bovenstaande, en ik was blij dat elke stunt manoeuvre van te voren werd uitgelegd voordat het gedaan werd. Misschien is het standaard, maar ik kon mij er in ieder geval goed op voorbereiden. Ook dat ik nog steeds de control licht kon blijven vasthouden tijdens de stunts was erg leuk.
  • Tijdens de intro werd mij verteld dat ik nog specifieke informatie zou krijgen na de video. Die heb ik nooit gekregen. Het was ook geheel onduidelijk wanneer we precies gingen vliegen, een mogelijk toilet bezoek voor het vliegen was bijvoorbeeld fijn geweest.
    Ondanks dat de piloot heel vriendelijk was en het geweldig deed, was het soms moeilijk de piloot te verstaan vanwege het niet vloeiend Nederlands.
    Als laatst, het was misschien leuk geweest om van te voren te weten wat ik wel en niet zou kunnen doen terwijl ik aan het sturen was. Ik wist niet hoe ver ik kon gaan op het moment dat we boven het stunt gebied vlogen.
La experiencia de Troy Cramer:
Maxime
Amsterdam

· Noviembre 2021

Super leuk om te doen!

  • Goede uitleg en echte belevenis.
  • Geen
La experiencia de Maxime:
Erik
Den Haag

· Noviembre 2021

Echt een gave ervaring!

La experiencia de Erik:
Danny
Delft

· Noviembre 2021

In 1 woord: Fantastisch!!
Echt een bizar toffe ervaring. En de instructeur was ook echt relaxed!

  • Alles!!
  • Ik kan echt helemaal niets verzinnen wat beter zou kunnen.
La experiencia de Danny:
Joey &gabriella
Haarlem

· Noviembre 2021

Super!!

  • Instructeur Ricardo maakt er een leuke belevenis van. Super vriendelijk en behulpzaam
  • Niets !
La experiencia de Joey &gabriella:

We and third parties follow your internet behavior on our website with cookies. If you continue, we assume you agree with our cookie policy. Learn more